top of page

Mens vi venter..........

Opdateret: 19. jan. 2021

Kære søde klienter.


Jeg håber I alle er kommet godt fra start i det nye år, er sunde og raske. Håber at I har det godt, trods Corona i samfundet, med alt det, som det kan medføre af sygdom, bekymring, frustration, ensomhed, depression og uvished. Men måske oplever I også, at den nye situation, åbner muligheder for at finde nye veje, se nye løsninger i den nye virkelighed, som vi befinder os i? Det håber jeg.


Og nu til det med ventetiden. Som mange af jer ved, har jeg i løbet af efteråret uddannet mig indenfor ansigtsrefleksterapi v. Lone Sørensen. Det er enormt spændende, og jeg glæder mig til at folde det ud for jer i klinikken. Jeg mangler lige den sidste eksamen før jeg er færdig med uddannelsen, og kan kalde mig ansigtsrefleksterapeut. Mens vi venter på, at det hele åbner op igen, har jeg besluttet mig for at tilbyde individuelle online sessions i elevregi til de af jer, der har mod på at gå i gang med selvbehandling derhjemme, godt guidet på vej af mig, nu hvor I ikke kan få fysisk behandling. Måske bliver e-terapi et permanent tilbud, til de af jer, som af forskellige årsager foretrækker at være hjemme og behandle jer selv i perioder.


Ansigtsrefleksterapi er en metode, som er baseret på Lone Sørensens originale og anerkendte teknikker, og er en moderne, manuel behandlingsform, som gør det muligt via ansigtets reflekszoner, nervepunkter, meridianbaner mv. at lede nerveimpulser rundt i kroppen med stor præcision via biofeedback gennem hjernen og centralnervesystemet. Behandlingen bidrager til afbalancering af muskelsmerter- og spændinger, hormonelle ubalancer, organrelaterede , neurologiske- og stressrelaterede symptomer. Metoden er udviklet på baggrund af videnskabelige undersøgelser af Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Catillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina, Dr. Bossy, Frankrig. m.fl.


Jeg forestiller mig, at et onlineforløb kommer til at fungere sådan her:

  • Du sender mig en mail på massageholistisk@gmail.com , hvor du fortæller, at du gerne vil modtage online instruktion i ansigtsrefleksterapi i elevregi.

  • Jeg sender dig en mail med et spørgeskema med spørgsmål til dine symptomer, helbredstilstand, medicin mv., som du udfylder hjemme hos dig selv.

  • Jeg kontakter dig telefonisk for at aftale en tid til 1. onlinemøde. Vi aftaler hvordan vi mødes online, fx via Skype. Herefter sender jeg dig en Skype-invitation til vores 1. onlinemøde.

  • På vores onlinemøde gennemgår vi spørgeskemaet, og jeg noterer dine symptomer, helbredsoplysninger, medicin mv. ned, og vi får indkredset de symptomer og udfordringer du har brug for at få behandlet.

  • På baggrund af dine oplysninger i skemaet og vores 1. onlinemøde udarbejder jeg en behandlingsplan for dig, som bl.a. består af plan for stimulering af specifikke nervepunkter i ansigtet, faste stryg samt håndstimulering.

  • På 2. onlinemøde viser jeg dig, behandlingsplanen, og du udfører den med min vejledning. Vi aftaler behandlingsfrekvens for din hjemmebehandling, og taler om forhold du med fordel kan være opmærksom på, fx kost, motion, søvn mv, som kan understøtte din behandling. Det tager typisk 20-30 min. at udføre den behandlingsplan, som jeg har lavet til dig, og jeg sender den til dig, så du har den at støtte dig til under hjemmebehandlingerne.

  • 3. onlinemøde er en uge efter, hvor vi laver behandlingen sammen på skærmen, måske korrigerer jeg dig lidt, eller vi tilføjer nogle ekstra punkter, stryg mm, alt efter, hvad du kan overkomme i din hverdag. Hvis der kommer for mange trin på, har man det med at droppe det helt. Så vi sørger hele tiden for at planen passer til dig og det du kan overkomme. Det samme sker på 4. og 5. onlinemøde.

  • 5. onlinemøde evaluerer vi på behandlingen, og vi taler om hvordan du bedst fortsætter behandlingen derhjemme, evt. med supplerende tiltag.

Et onlineforløb i elevregi på i alt 5 gange af 1 time i elevregi koster 1.000 kr. inkl. udarbejdelse af individuel behandlingsplan. Dette tilbud gælder januar, februar og marts 2021. Har du brug for flere online sessioner aftaler vi dette.


Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra jer i forbindelse med mit nye onlineforløb med ansigtsrefelksterapi, og så glæder jeg mig også rigtig meget til vi kan mødes igen fysisk i klinikken. Der er åbent for tidsbestillinger fra den 9. februar. Vi krydser fingre for at det er der, vi kan åbne op igen. Jeg savner jer i min lille klinik.


Rigtig mange kærlige hilsner fra Ulla <3128 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page