top of page

Nu sker det! Klinikken slår dørene op igen. Velkommen i klinikken!

Opdateret: 4. apr. 2021

Nu er der grønt lys for adgang til massagebehandlinger. Aftalepartierne er enige om, at de liberale serviceerhverv, herunder massører, kan genåbne pr. 6. april 2021. Der gælder særlige regler for ansvarlig genåbning. Du kan læse dem her. Det betyder, at jeg stadig vil bære mundbind eller visir, samt overholde retningslinjerne for hygiejne og smitteforebyggelse.


Coronapas

Der er derudover krav om at du har et coronapas. Det betyder at du enten kan fremvise en negativ coronatest, som er højst 72 timer gammel eller er færdigvaccineret. Jeg er ikke vaccineret endnu, og derfor får jeg lavet en antigentest, så jeg inden behandlingen også har en negativ test, som er max. 72 timer gammel. Det er måske lidt bøvlet i starten, men jeg er sikker på at vi finder ud af det.


Bliver du syg eller er din test positiv

Afbudspolitikken er den samme som før: Er du det mindste i tvivl om du er syg eller er din coronatest positiv, så melder du bare afbud, og du skal naturligvis ikke betale. Jeg vil gøre det samme, altså at melde afbud med kort varsel, hvis jeg det mindste er i tvivl om jeg er syg eller min test er positiv. På den måde udsætter vi ikke hinanden for smitte i klinikken.


Når alt det her er sagt, så glæder jeg mig bare rigtig meget til at se dig igen, og give dig den bedste behandling <3


Kærlig hilsen Ulla


Bestil tid på

Mange har allerede bestilt tid, så husk at gå ind i god tid og bestil din tid110 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page