top of page

Massage- og zoneterapi hos Kiropraktorhuset Hillerød

Opdateret: 3. maj

I går, onsdag den 1. maj slog jeg dørene op for behandlinger i Kiropraktorhuset Hillerød, som ligger midt i byen. Her er jeg blev taget rigtigt godt imod af super dygtige og erfarne kiropraktorer, som jeg glæder mig til at samarbejde med og til at være i team med.Baggrunden for det nye tiltag er, dels at kunne give mine mange klienter fra Hillerød mulighed for ikke at skulle køre så langt, og dels et ønske jeg længe har haft om at indgå i et bredere samarbejde, hvor mine behandlinger fungerer komplementært til et behandlingsforløb hos en kiropraktor.


Behandlingerne bidrager bl.a. til at:

  • reducere smerter i bevægeapparatet pga. stramhed i bindevæv, muskler og sener

  • reducere inflammation i kroppen

  • reducere hovedpine og migræne

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at få massage- og zoneterapi uden tilknytning til øvrige behandlinger i Kiropraktorhuset. Du kan læse mere om hvad behandlingerne kan gøre for dig på www.holistiskmassage.com


Jeg ser også den nye filial som en afveksling fra klinikken i Helsinge, som er lukket, når jeg er i Hillerød. Men du kan stadig finde massage- og zoneterapi i Helsinge tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.Vel mødt i klinikken!


Ulla Vollmer Lund

Massageterapeut (RAB) og zoneterapeut (RAB)Hillerød - Onsdag:

Frederiksgade 7, 2. sal, 3400 Hillerød


Helsinge - Tirsdag, torsdag, fredag og lørdag:

Falkevej 27, 3200 Helsinge
112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page