top of page

Kom din høfeber i forkøbet med zoneterapi

Opdateret: 19. feb.

Udenfor mit vindue, kan jeg se, at haslen allerede har lange blomsterstande, også kaldet hasselrakler på sine grene. Lige såvel som de er en glædelig forårsbudbringer, er de også en budbringer om den kommende høfebersæson.


Rigtig mange af os (ca. 1 million mennesker i Danmark), lider af høfeber eller allergisymptomer, som især går ud over øjne og næse. Oftest skyldes høfeber allergi over for pollen.Høfebersymptomerne kan være:
 • Snue/løbenæse med klart, vandigt næseflåd

 • Nyseture

 • Kløen i og tilstoppet næse

 • Røde og kløende øjne

 • Øjne, der løber i vand. Nogle oplever også lysfølsomhed samt hævelse af øjenlåg og øjenslimhinden. Begge øjne vil typisk være angrebet samtidig.

 • Uoplagthed og træthed, som en influenza.


Årstidens høfeber/allergi:
 • Symptomer om foråret skyldes ofte allergi over for pollen fra hassel, el og birk.

 • Sommerens allergisymptomer skyldes normalt græspollen.

 • Sidst på sommeren er det bynkepollen og udendørs skimmelsvampesporer, der kan give de her høfebersymptomer.*


Hvad kan du selv gøre for at undgå generne fra høfeber?

Ud over den konventionelle næsespray, eller binyrebarkindsprøjtninger, som du får hos din læge, har du mulighed selv at imødegå høfeber med zoneterapeutiske behandlinger. I modsætning til de konventionelle behandlinger, er zoneterapi uden bivirkninger. Derudover kan du booste dit immunforsvar med antiinflammatorisk kost og almindelig sund livsstil, hvilket du sikkert allerede praktiserer.


Hvorfor får du allergiske reaktioner?

Allergiske reaktioner er ofte udtryk for et presset immunsystem, eller et autoimmunt immunsystem. Med zoneterapien booster vi dit dit immunsystem og får udrenset kroppen, så din krop bliver mere afbalanceret og modstandsdygtig, da behandlingen forøger din krops regulationskapacitet, så den bedre kan håndtere den stress-påvirkning, som de store mængder pollen er for din krop.


Du vil efter de første behandlinger kunne opleve en midlertidig forværring, dvs. du vil opleve forbigående allergilignende reaktioner, à la de allergisymptomer du mærker med høfeberen. Dette er normalt for den måde zoneterapi virker på, altså at der sker en forværring af symptomerne før der sker bedring mod homøostase (Sundhed/Balance).


Det kan derfor være en god idé at starte behandlingerne inden du begynder at få høfeber fra pollen i luften. Det optimale vil være, at du når at få 3-5 behandlinger inden pollentallene bliver skyhøjre. Alle i alderen fra 1-100 år kan have gavn af zoneterapi, hvis de lider af høfeber.Bestil tid til zoneterapi mod høfeber allerede nu på bookingsiden. Du vælger den behandling under Zoneterapi, som hedder: "75 min. zoneterapi 1. gang - RAB" og skriver "Høfeber" i "Note"-feltet. Første behandling er på 75 min., hvor jeg udover at give dig minimum 60 min zoneterapi, også skriver journal for dig.

 • Pris: 600 kr.


For at få aktiveret og afbalanceret immunsystemet, anbefaler jeg, at du efterfølgende får i alt 4 behandlinger à 60 min. med en uges mellemrum.

 • Pris: 1.800 Kr. (spar 200 Kr.)Er du medlem af Sygesikringen Danmark, indberetter jeg til dem, så du kan få dit tilskud fra dem efter behandlingen.Vel mødt i klinikken, og ønsket om lidt mindre "ATJUU" i dette forår.Venlig hilsen Ulla Vollmer Lund
138 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page