top of page

Få inspiration til at behandle dig selv med triggerpunktterapi

Jeg har for nyligt været på kursus med Amber Davies, som har skrevet bogen "Triggerpunktterapi, selvbehandling af smerter".


Og hvad er bedre end at kende til de punkter, der trigger smerter i vores krop? Jeg var selv helt høj oven på en weekend med selvbehandling, og med ny viden om genveje til behandling af min lænd, der ofte driller. Siden sidste weekend, driller den ikke mere, (håber jeg), for nu ved jeg hvor jeg lige skal trygge et par gange eller to om dagen. Sådan, yes :-) Det er svært at få armene ned.


Er det også noget for dig at blive mere selvhjulpen i hverdagen, og ikke skulle rende til behandling mm. i tide og utide? Så øser jeg gerne ud af min nye viden næste gang du kommer i klinikken. Hvis de smerter du har skyldes muskel- og bindevævsproblematikker, er der både tid og penge at spare.


Jeg har bolde og kan give dig illustrationer af dine personlige trigger points, så du kan huske dem derhjemme. Der er fri kopiering i Amber Davies bog, for hun ved at man alligevel ikke kan kopiere hele bogens indhold. Men jeg synes sørme det er flot at hun sådan stiller sin bog i almenvældets tjeneste. Den kan også lånes på biblioteket, hvis nogen skulle have lyst til at gå i dybden og nørde med det. Den kan også købes. Den seneste 3. version hedder "The Trigger Point Therapy Workbook, your self-treatment guide for pain releif" af Clair & Amber Davies.


Jeg arbejder allerede med triggerpunktsmassage (TrP), kombineret med bindevævsmassage (MFR) i mine behandlinger. Med fokus på selvbehandling får du et ekstra gear, så du selv kan tage mere styring i din hverdag. Jubiiiiiiii.

Vi ses i klinikken. Dejlig sommer til jer alle.


Kærlig hilsen Ulla

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page