top of page

Glædelig jul og tak for året der gik

Opdateret: 16. dec. 2022

Nu går året på held, og jeg vil lige gøre status over året der gik.


Jeg vil starte med at sige TAK for året der gik, og for alle jer, fantastiske mennesker, som kommer i min klinik. I inspirerer mig, og giver mig lyst og mod til at fortsætte med at videreudvikle mig indenfor massagefeltet.


Det har bl.a. betydet at jeg fra august 2022 begyndte min zoneterapeutuddannelse på Den danske Zoneterapeutskole i Herlev. Det er så spændende at udvide min viden om 5-elementsteorien, meridianlære, kost, biopati, og så selvfølgelig zoneterapien. Lige nu er læringskurven meget stejl, og der er temmelig mange ting, der skal integreres i mit lille hoved og i min krop. Men det kommer lige så langsomt, tænker jeg.


Integrationen er godt hjulpet på vej af mine zoneterapi-kaniner, som i løbet af 5 behandlinger giver mig feed-back om kroppens og sindets reaktioner på behandlingerne. Også et varmt og stort TAK til jer.Det er også blevet til lidt efteruddannelse her i 2022.

  • Jeg fornøjelsen af i to dage at deltage på Amber Davies kursus i Triggerpointmassage i juni. Hun er en kæmpe kapacitet, og til dem af jer, der ikke ved det, er det Amber Davies som har skrevet bogen om triggerpoint- selvbehandling, sammen med sin far, Clair Davies. Kurset blev holdt af FRFM.

  • I november var jeg på to efteruddannelseskurser hos først Robie Valenzuela på Skolen for Kropsbehandling, hvor jeg oprindeligt er uddannet. Her havde vi fokus på vagus-nerven og kunsten at give en beroligende healingsmassage.

  • Dernæst hos Gunna Højgaard på Den Danske Zoneterapiskole, hvor vi brugte dagen på at nørde effektive behandlinger af psoas, den store hoftebøjer.

  • Endelig var jeg her i starten af december på kursus hos Karina Colding på Den Danske Zoneterapiskole, hvor vi i to dage udforskede cuppingteknikker, til behandling af stramme bindevævsforbindelser/Myofaciale linjer. Det er en meget effektiv behandling i forhold til den manuelle teknik (MFR) jeg har anvendt hidtil, og som skåner behandlerens hænder, og er knapt så tidskrævende. Ulempen er de der blå eller røde runde mærker. Men jeg er ved at udvikle en creme med arnica, som reducerer de her blå og røde mærker hurtigt. Så snart kan I også finde den i klinikken. Altid til meget venlige UCCA-priser.

Jeg ønsker at I må få en fredfyldt og glædelig jul med dem I elsker, og jeg glæder mig til flere gode stunder med jer i klinikken i 2023 med heling, afspænding og balance på alle niveauer.


Julekram- og hilsner fra Ulla
32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page