• Ulla

KLINIKKEN GENÅBNER DEN 28. APRIL

Opdateret: maj 6

Efter sundhedsmyndighederne har givet grønt lys for åbning for massage, har jeg lige skulle købe ansigtsmasker, briller og finde mine ben at stå på i alt det her. Nu åbner jeg og jeg glæder mig til at åbne døren for dig til dejlig og virkningsfuld massage.


Jeg følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og det betyder følgende for behandlingerne:


ANSVARLIGHED OG LEMPELIG AFBUDSPOLITIK

Hvis du eller en person i din husstand har symptomer på corona (feber, hoster, nyser, forkølelse, muskelømhed etc), så meld afbud, også selvom det er lige før du skal have massage. Her gælder afbudspolitikken om, at du skal melde afbud senest 24 timer før massagen ikke. Bliv hjemme min. 48 timer efter du er symptomfri, hvis du har været syg. Ring gerne til mig både før og efter du bestiller tid, hvis du er i tvivl om noget.


RENGØRING OG DESINFEKTION

Før hver behandling rengør jeg håndtag og alle benyttede overflader i klinikken og spritter efterfølgende af. Lagner, håndklæder mv. bliver som altid skiftet mellem hver behandling. Jeg vasker hænder mellem alle behandlinger før du træder ind af døren, som jeg åbner for dig.


PRAKTISKE INFORMATIONER OMKRING MASSAGEN

Kom kun 1-2 min før din tid. Vent gerne på bænken udenfor, hvis du kommer før og det er vejr til det. Ellers vent i din bil. Der er som altid 30 min. mellem hver behandling, så jeg har tid til at rengøre klinikken, skrive journal mv.


1. Du skal benytte den håndsprit som er sat frem udenfor døren før du går ind.


2. Ved den indledende samtale forud for massagen sidder vi i 1-2 meters afstand til hinanden. Når jeg undersøger dig, har jeg ansigtsmaske type II og briller på.


3. Da COVID-19 smitter via dråbe- og kontaktsmitte, bærer jeg ansigtsmaske Type II og briller under massagen. Jeg bruger ikke handsker, da mine hænder er rene ved massagens start.


4. Massageolien har jeg i en oliedispenser, som jeg rengør mellem behandlingerne.


5. Det vil kun i nødstilfælde være muligt at benytte toilettet.


6. Vi giver ikke hånd og krammer desværre ikke i denne tid.


Når alle de her forholdsregler ellers er taget, så glæder jeg mig bare rigtig meget til at se dig i klinikken.

Masser af kærlige hilsner fra Ulla


132 visninger

© Holistisk massage v/ Ulla Vollmer Lund - Falkevej 27 - 3200 Helsinge - 26911919

massageholistisk@gmail.com - CVR: 37243922