• Ulla

GLÆDELIG HØSTTID


Det er sørme længe siden I har hørt fra mig. Så her kommer lige lidt nyt fra Holistisk massage.


Foråret:

Tiden efter nedlukningen er strøget afsted. I er kommet tilbage stille og roligt, og jeg har været fuldt booket siden maj, især her, hen over sommeren har mange af jer været forbi min briks. Det er dejligt, og tak for det <3


Coronanedlukningen i marts og april gav tid til eftertanke, og jeg havde tid til at fordybe mig i åndedrætsøvelser, chi gong og yoga. Jeg er blevet så glad for det, at jeg, i en eller anden grad praktiserer det hver dag, og mange af jer oplever at jeg introducerer flere åndedrætsøvelser i mange af behandlingerne i klinikken.


Åndedrættet:

I juni var jeg så på åndedrætsterapeutuddannelse hos Move2peak v. Michael Scherling sammen med en del fysioterapeuter, to andre massageterapeuter/kropsbehandlere m.fl. Spændende med ny viden og sparring med tilstødende faggrupper, og det var virkeligt givende, både på det personlige og det faglige plan. Nu går jeg lige og rumsterer lidt med at finde ud af, under hvilken form jeg skal få en egentlig åndedræts-session sat sammen.


Er nogen af jer nysgerrige på at høre mere om åndedrættets sammenhæng med almen velbefindende, stress i krop og sind og hvordan vi kan bruge åndedrættet bevidst til at få mere energi i hverdagen og reducere stresstilstande, så sig til, så folder jeg det med glæde ud.


Privat:

Sidst i juli havde jeg 2 ugers ferie, hvor klinikken var lukket, og vi byggede en fin træterrasse herhjemme. Der mangler lidt kantning i form af lidt beplantning, men vi er super glade for den, og har nydt den i fulde drag i de her varme uger. Ellers har den bare stået på afslapning og familiebesøg. De store døtre er flyttet fra reden hen over forår og sommer, og nu har vi kun yngstemanden på 20 tilbage i folden, ja og så de to katte.


Ny behandlingsform:

I weekenden den 21. til 24. august begynder jeg en ny efteruddannelse på Skolen for Refleksterapi ved Lone Sørensen. Metoden består i stimulation af ansigtsreflekszoner, hvorved man påvirker hjernens plasticitet, centralnervesystemet, blod- og lymfekredsløbet mv. Så i løbet af efteråret introducerer jeg en helt ny behandlingsform. Det glæder jeg mig meget til, og skriver mere herom senere.


Covid-19:

Covid-19 har ud over at generere en masse ekstra rengøring, vask mm. også medført at jeg fortsat masserer med Type II ansigtsmaske og briller. Det er ikke fordi jeg har været smittet, eller tænker I kommer hvis I er syge, men det er bare lettere for mig at gøre det konsekvent, så skal jeg ikke tænke så meget over hvad den ene eller den anden synes er OK, men bare tage det på hver gang. Og det fungerer fint for mig. Og i denne tid, hvor der er lidt mere smitte i samfundet, så er jeg egentlig meget glad for at jeg bare har den her rutine.


Høst:

Jeg glæder mig bare over denne smukke høsttid, og over alt det, der er at høste såvel helt konkret på marker, urtehaver og plantager, men også på det menneskelige plan. Ønsker for jer, at I høster alle de gode ting I har sået indtil nu.Stort virtuelt knus fra Ulla111 visninger

© Holistisk massage v/ Ulla Vollmer Lund - Falkevej 27 - 3200 Helsinge - 26911919

massageholistisk@gmail.com - CVR: 37243922